Cele mai bune microfoane pentru podcast
Una din cele mai interesante cresteri in domeniul media din ultimul timp sunt podcasturile. Un act simplu, cu voci ce spun povestiri, unde se fac interviuri si ies la iveala povesti ciudate si minunate. Acest mediu este unul din cele mai importante parti ale industriei media din secolul 21. Un studiu arata ca aproximativ 73 de milioane de americani sunt ascultatori de podcast iar numarul este in crestere, nu numai in America ci in intreaga lume. Cu acest lucru in minte, si ca poate vei vrea sa te apuci de podcast, iti prezentam un top 5 micfoane de studio/podcast.
1. Shure SM7B
Daca ai fost vreodata intr-un studio de inregistrari sau ai vazut trupe cantand live, sigur ai observat si microfoanele Shure. Mai simplu spus acestea sunt standardul in raportul cu care sunt judecate toate microfoanele. Shure SM7B se adauga la aceasta reputatie facand un lucru intr-avedar bine. sa faca studio-ul sa sune genial.
Nu dispune de conexiune USB, sau alte echipamente pentru bundle decat un widescreen. Nope, aceste microfon dinamic este conceput pur si simplu pentru aoferi un sound curat si clar. Fiind singurul microfon dinamic din lista, ar trebui sa scoatem in evidenta faptul ca SM7b se descurca foarte bine si in medii galagioase.
Dispune de un frecuency respons neutru. In esenta niciuna dintre frecventele primite nu sunt modificate. Asta inseamna ca atunci cand ajungi la postprocesare si vei adauga in studio spre exemplu un compresor sau EQ – sunetul va fi la fel de natural ca atunci cand l-ai inregistrat. Este un microfon top pentru poadcast.
2. Audio-Technica AT4080
Audio-Technica AT4080 este un microfon pentru podcast cu un renume respectat in productia si inregistrarea audio. Din fericire acest microfon nu dezamageste in nici un fel. Microfonul condenser Audio-Technica AT4080 reduce sunetele exterioare facand izolarea vocii net superioara. Este perfect pentru. Podcasturi si streaming.
3. Rode NT-USB
Brandul de microfoane Rode dispune de un pedigree excelent in lumea aceatsa. Microfonul Rode NT-USB este ideal pentru utilizarea sa in incaperi inchise, USB desktop. Nu este chiar cea mai buna idee sa il scoti afara in medii aglomerate si galagioase.
Pachetul contine tot ceea ce ai nevoie incluzand si un cablu USB de sase metri. Daca esti nevoit sa te plimbi cu acest microfon prin studio, o poti face nestingherit. De asemenea poate pune o amprenta magica si la inregistrarea chitarelor acustice.
4. Microfonul Blue Yeti USB
Microfoanele Blue Yeti au devenit sinonim cu o gama larga de aplicatii. De la jocuri video Twitch la tutoriala Youtube, acest microfon este cel mai cunoscut la ora actuala si asta pentru motive intemeiate. Este usor de utitlizat, suna absolut superb datorita celor trei capsule de tip condenser si nu trebuie sa spargi o banca pentru a-l cumpara.
Functia multipla de selectare este absolut minunata. Poti alege ca sunetul sa fie unidirectional, skill excelent pentru podcasturi sau il poti seta pentru prealuarea dintr-un unghi mai larg a sunetului. Aceasta alegere este perfecta pentru inregistrarea sesiunilor de grupundemicrofonul este plasat pe mijlocul unei mese. Microfonul Blue Yeti USB este foarte recomandat incepatorilor.
5. NEAT King Bee
Cine spune ca toate microfoane trebuie sa arate plictisitor. NEAT King Bee este un antidot perfect pentru microfoanele cu design obisnuit si va arata excelent in orice studio de inregistrare. In spatele designului plin de viata microfonul Neat King Bee dispune si de o tehnologie fenomenala.
King Bee este un mirofon condenser cu diafragma mare, cu XLR, ceea ce inseamna ca este excelent pentru aplicatii vocale. Calitatea sunetului este superba, iar pachetul cu care vine include si piltru pop si shock mount astfel incat inregistrarile tale sa beneficieze de un sound super profi.
Sustine proiectul => Contemporary-Establishment
Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX
Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru
Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook
Comentarii
Trimiteți un comentariu